Google Maps – Google Térkép

google térkép

Napjainkban is egyre több cég kerül fel a Google térképre és ezzel egy időben egyre többen keresnek Androidos telefonjukon egy adott helyen lévő cégre, vagy szolgáltatásra a Google térképen.

Így ma már nem az a kérdés, hogy egy adott cég szerepel-e a Google térképen, hanem az, hogy a találati listában hol található meg.

A BerenyiSoft Google Maps szolgáltatása abban segít Önnek, hogy az ön által megadott releváns kulcsszavakra a Google térképen az Ön cége szerepeljen a találati lista első három helyének valamelyikén.

Vegyünk egy példát: partner cégünk Csongrád városában légtechnikai termékek szervizelésével és gyártásával foglalkozik. A városban több tucat cég végez hasonló szolgáltatást, így fontos számára, hogy amikor a Google térképen valaki Csongrádon keres légtechnikai cégre akkor ő szerepeljen a találati lista elején.

A felhasználó a Google térkép keresőjébe beírja, hogy “légtechnika Csongrád

Google térkép találati lista

A térképen látható, hogy a megadott kulcsszót begépelve a keresés 12 találatot eredményezett, ebből nagy valószínűséggel a felhasználó az első három helyen található cégek közül fog választani.

Megoldjuk, hogy Ön is a térképen az első három hely valamelyikén szerepeljen!

Szolgáltatásunk

  • amennyiben még nem szerepel a térképen elkészítjük vállalkozása adatlapját
  • ha már szerepel a térképen akkor elvégezzük a szükséges optimalizálást
  • havi statisztika az eredményekről

 

Legyen Ön is elégedett ügyfelünk és vegye fel velünk a kapcsolatot most!