Office 365 Pro Plus ingyen!

Office 365 Pro Plus ingyen!

Kedves Szülők!

Office 365 Pro Plus ingyenGyermekeink előrejutásában ma már megkerülhetetlen az irodai számítógépes programok megfelelő szintű ismerete: az informatikai jártasság segíti a felkészülésüket, jobb jegyeket szerezhetnek, és alapvető támogatást és magabiztosságot nyerhetnek a tanulmányaikhoz.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a Microsoft együttműködésével, a Tisztaszoftver Program keretein belül egyedülálló lehetőség nyílt meg Önök előtt. Most minden iskolás gyerek ingyen töltheti le a legelterjedtebb irodai programcsomag, az Office legújabb, jogtiszta verzióját.

Az Office 365 Pro Plus csomag tartalmazza minden olyan program (Word, Excel PowerPoint) legfrissebb verzióját, amelyekről az informatika órákon tanulnak, és amelyeket nap mint nap használnak is a házi feladatokhoz és beadandókhoz.

Az Office 365 Pro Plus verzióját most minden tanuló néhány kattintással akár 5 számítógépre és további 5 mobileszközre is díjmentesen telepítheti. Eszerint a legfrissebb, jogtiszta Office akár az összes otthoni gépre feltelepíthető. Nincs más teendő, mint regisztrálni az alábbi linken az oktatási azonosító megadásával: www.o365.educatio.hu

Kérlek, fontoljátok meg a lehetőséget, és beszéljetek róla otthon a gyerekekkel, illetve az informatika tanárokkal.

További információ: www.o365.educatio.hu  www.tisztaszoftver.hu