BiPPo – Bútorlap-szabászati optimalizáló program

BiPPo

BiPPo – Bútorlap-szabászati optimalizáló program

A BiPPo egy olyan bútorlap-szabászati optimalizáló program, amely lehetővé teszi a gyors, hiba nélküli, kevert szálirányú optimalizálást és a grafikus, méretarányos szabászati terv megjelenítését.

A BiPPo rendszer bútorlap-szabászattal foglalkozó cégek számára készült. A program használatával a cég számára megoldódnak olyan jellegzetes problémák, mint amikor például a cég legjobb embere a tábla kiszabása előtt hosszú perceket, akár órákat vesződik egy közepes méretű szabászterv elkészítésével.  Több alkatrészes feladat elkészítése során az összeállítás közben derülhet ki, hogy az anyag levágása keresztirányba történt, vagy még egy plusz alkatrészt hozzá kell adni a feladathoz.

A program a fent megnevezett problémákra kínál a Magyarországon kapható hasonló szoftvereknél hatékonyabb megoldást.

Jelenleg a program a következő funkciókkal rendelkezik:

 • Elem és Tábla táblákba kényelmes manuális adatbevitel
 • Elem és Tábla táblába Microsoft Excel fájlokból adatok automatikus importálása
 • Elem és Tábla táblából adatok automatikus exportálása
 • Legnagyobb tábla mérete beállítható
 • Biztonsági figyelmeztetések, amennyiben a felhasználó helytelen adatot próbál megadni a program számára. (pl.: nem létező vagy túlságosan nagy táblaméret)
 • Bippo algoritmus segítségével függőleges (a tábla vágása keresztben) optimalizálás
 • Gyors optimalizálás
 • Méretarányos és léptékhelyes szabásztervek megjelenítése
 • Szabásztervek nyomtathatók
 • Szabásztervek statisztikai adatainak megjelenítése, szükség esetén nyomtatása
 • Alkotóelemek nyomtatása

Tudta Ön?

A BiPPo rendszer előnye a Magyarországon a bútorlap-szabászattal foglalkozó szakemberek körében legjobbnak tartott Optimik-kal szemben, hogy mind kis táblás (1-100 elemszámú), mind közepes táblás (101-1000 elemszámú) mind pedig nagy táblás (1001- és nagyobb elemszámú) feladatok esetén is jobb hatékonyságú, esetenként több tábla megspórolásával is hatékonyabb megoldást kínál.

Tudta Ön?

A Viczián István által készített Vágó 1.2 lapszabász programmal szemben is hasonló előnyöket kínál a BiPPo, továbbá a Vágóval szemben lehetőséget biztosít a tábla vágási irányának beállítására, mely például azokban a műhelyekben lehet hasznos, ahol egy korrektnek vélt szabászterv a műhely mérete miatt nem kivitelezhető, mert nincs 6.5 méter hosszú helye, ahová beállítaná a szabászgépet.

Vágjon bele!

Legyen Ön is elégedett partnerünk és spóroljon ott, ahol a legtöbbet lehet. Szoftverünk segítségével optimalizálhatja szabászterveit, így csökkentve a keletkezett hulladék mennyiségét…

Szoftverünket megvásárolhatja egyszeri költség fejében, illetve szolgáltatás alapon.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését forduljon hozzánk bizalommal.